CLOSING SALE! 60-70% off everything / Delivery may take longer due to sale/ Note: No right of withdrawal due to closing/ Free delivery on orders over 800 DKK

"Store flotte øreringe og rød læbestift virker altid"

 

Er hun ikke sød? Og så er hun pissedygtig. 

Energibundt og makeup-artist

Denne kvinde har jeg glædet mig til at præsentere jer for: Sara Rostrup er 37, professionel makeup-artist og skønhedsblogger på bloggen www.youblush.com og et af de mest givende og positive mennesker, jeg kender og så er hun vild med smykker, ligesom mig. 

Pædagogisk og humoristisk 

Sara har en energi, der stråler ud af skærmen, når hun flere gange ugentligt formidler skønhedstips fra sin Instagram konto med sin charmerende norsk-danske accent på en superpædagogisk og humoristisk måde, så selv jeg forstår det - og så mestrer hun kunsten at lægge makeup, så du ikke ser sminket ud, men ligner en million.

 

Store kampagner 

Du har helt sikkert set Saras arbejde flere gange uden at vide det. Hun har været skønhedsredaktør for bladet Woman og har været makeup-artist på utallige danske og udenlandske mode- og skønhedsserier samt på kampagner for danske brands som Ganni og Gestuz.  Det var sågar Sara, der sminkede det dansk-internationale stilikon, Pernille Teisbæk, da hun stillede op i en kampagne for The Row og Bergdorf Goodman.

Jeg har stillet Sara et par spørgsmål om hendes branche, hendes forhold til smykker og også fået listet et par stil- og makeuptips ud af hende herunder:

 

Hvad er den største fordom om dit job? At det bare er en hobby.

 

Hvad ville du lave, hvis du ikke havde det job, du har i dag? Så ville jeg have været journalist.

 

Hvad er, efter din mening, det vigtigste, der sker indenfor dit fag for øjeblikket? At der generelt er et problem med, at branchen presses. Der uddannes for mange nye makeup-artister som kommer hurtigt ind på markedet og presser priserne nedad, fordi de gerne vil i gang med at arbejde. Mange firmaer er også presset i deres budgetter, og ser ikke vigtigheden af at makeuppen virkelig spiller.

 

Hvis du skulle give os almindelige mennesker et godt råd, som specialist inden for din branche, hvad ville det så være? Smuk makeup starter med smuk hud. Gør dig umage med din hudpleje, som en fast rutine, dag og aften.

 

Hvad betyder stil for dig? Noget der afspejler din personlighed.

 

Hvad er dit bedste styling tip (hvad virker altid for dig)? Nogle flotte og gerne store øreringe og en læbestift, så kan man gå i sorte jeans og t-shirt og stadig se chic ud. Det tager fokus fra alt andet.

 

Har du et smykke, der har en særlig betydning for dig? Jeg har mange. Jeg går mest med smykker, der har en historie, alt fra arvesmykker til smykker jeg har fået fra min mand. Men min forlovelsesring har en særlig plads i mit hjerte. Jeg blev friet til i New York, på trappen til den lejlighed jeg engang boede i. Ringen er en smuk rød rubin omgivet af diamanter. "Fordi jeg skulle have en feminin ring”, som min mand sagde. 

 

Har du nogensinde skullet købe en dåbsgave til andre? Og hvad købte du? Efterhånden en hel del gange. Jeg elsker at købe gaver der varer, men det er svært. Især hvis det er til drenge. Piger kan få smykker, og her elsker jeg de gamle emaljesmykker med sommefugle eller mariehøns, som minder mig om min egen barndom. 

 

Du er mor til to drenge: Fik du en barselsgave? Ja, jeg fik en guldring med en lille diamant den første gang. Med nummer to blev den gave vidst sparet væk i al hus-renoveringen (Sara og hendes mand købte for nylig et gammelt smukt hus lidt udenfor byen). 

Sara og hendes yngste søn fotograferet nytårsaften. En aften, hvor Sara (heldigvis) ikke sparer på glimmeret.

 

Hvad er den bedste gave, du nogensinde har fået? Min mand er ret god til at give smykker. Det er jeg glad for. Jeg fik en virkelig smuk halskæde som morgengave, da vi blev gift. Et guldsmukke i vifteform med en fin diamant. Det går jeg med hver dag. 

 

Fuldend sætningerne…:

 Hvis døgnet havde 2 ekstra timer ville jeg….. Gøre noget mere ud af mit hår, tørbørste huden, træne 20 minutter og ligge 10 minutter og bare kigge op i loftet og få renset hovedet. 

 Drømme er…vigtige! Uanset om de skal virkeliggøres eller ej.

 

1 pcs.

DON'T MISS OUT

Sign up to get the latest news on jewelry, Scandi style and interviews with leading fashion and culture personalities. I’ll reach out 2-3 times a month! No spam. Only good stuff. I promise!

x

REMEMBER!

All products will be billed in DKK at check out. No exchange rate even though you have a different currency.

I understand